Hassan Taher

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wafia El Yousoufi

Hassan

Ifṭārcommissie

-

Maar help elkaar in het goede en in godsvrucht. En help elkaar niet in zonde en overtreding.

Surah al-Mā’idah 5:2

Moge Allāh Subḥānahu wa Taʿāla alle actieve leden rijkelijk en voortdurend belonen met het goede in deze wereld en in het Hiernamaals voor het opbouwen en verder ontwikkelen van Islamitische Studentenvereniging Deen.

Voor het bekijken van de Bestuur- en Commissieleden, kun je op ‘Jaar 1‘ klikken of op een ander jaar.

2018-2019

Wafia El Yousoufi