Universiteit Groningen

UMCG Noord

Adres: Antonius Deusinglaan 1

Routebeschrijving: De gebedsruimte bevindt zich in het Pre University College en is het gemakkelijkst te vinden via de ingang van het Onderwijsgebouw aan de Antonius Deusinglaan. Ga naar het einde van de gang, sla rechtsaf naar gebouw 3221. Ga de trap op en ga direct daarna de trap aan de linkerkant af. De gebedsruimte bevindt zich in de kelder. Kamer: -1.03.

Universiteitsbibliotheek RUG (studentenkaart RUG vereist)

Adres:

Broerstraat 4, 9712 CP Groningen

 

*Hanze studenten kunnen niet langskomen tijdens de tentamenweken.* Routebeschrijving: Begin bij Broerstraat 4. Ga de bibliotheek binnen, sla rechtsaf en ga naar de poort om je RUG-kaart te scannen. Gebruik vervolgens de trap om naar de 1e verdieping te gaan. Loop door de kleine hal totdat je in de studieruimte bent. Sla meteen rechtsaf en loop totdat je de eerste deur aan je rechtsaf ziet (kamer 101). De kamer heet de 'reflection room', en meestal ligt er een gebedskleed.

Adres: Eyssoniusplein 18, 9714 CE Groningen

Adres: Eyssoniusplein 18, 9714 CE Groningen

Zernike Groningen

Adres: Zernikeplein 7, 9747 AS Groningen

Routebeschrijving:

Na entree vanuit hoofdinging, gelijk de deur rechts voorbij lopen, je ziet een trap voor je, ga 1 verdieping omhoog. de gang recht voor je wanneer je de trap op loopt moet je ingaan, niet de gang rechts van de trap, ook niet de gang, aan de linker kant. je loopt de gang door en voorbij de deuren is het de eerste deur links voor ook de zwarte bankje naast zit. lokaal b1.190

Adres: Landleven 12 9747 AD Groningen

Adres: Nijenborgh 7, 9747 AG Groningen

Stad Groningen

UMCG

Adres: Hanzeplein 1 in Groningen

Routebeschrijving: Vanuit de Centrale Medische Bibliotheek (CMB) verlaat je de gang en neem je de lift naar de eerste verdieping. Loop naar rechts door de gang en je vindt de stilteruimte aan je rechterzijde.

Turkse Islamitische Culturele Vereniging Groningen

Gemakkelijk bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.

Stad Leeuwarden

NHL Stenden Leeuwarden

Adres: Rengerslaan 8-10, 8917 DD Leeuwarden

Route: Zie video

“O you who believe, seek help through patience and prayer. Surely, Allah is with the patient.”

Surah Al-Baqara 2:153