Medische faculteit

Adres: Antonius Deusinglaan 1
Route: De gebedsruimte zit in het Pre University College en is het makkelijkst te vinden via de ingang van het Onderwijsgebouw aan de Antonius Deusinglaan. Ga aan het eind van de hal rechtsaf, gebouw 3221 in. Trap op en meteen weer links de trap af. De gebedsruimte zit in de kelder.
Kamer: -1.03.

Centrale medische bibliotheek (CMB)

Adres: Hanzeplein 1 te Groningen
Route: Vanaf de CMB loop je de gang uit en neem je de lift naar de eerste verdieping. Je loopt rechts de gang door, en daar vind je het stiltecentrum aan je rechterzijde.

Boumangebouw

Adres: Grote Rozenstraat 31 te Groningen
Route: Start op Grote Rozenstraat 31.  Loop in bij het Boumangebouw, het trappetje op en vervolgens links in het gebouw het trappetje af. Ga via de deur aan je linkerzijde naar de kelder. In de kelder is de eerste deur aan je rechterzijde de arbo/rustruimte die tevens ook dient als een gebedsruimte. Er moet bij het heymansgebouw aan de balie gevraagd worden naar de sleutel, maar de  gebedsruimte is in het boumangebouw. Portier vragen om een sleutel (meestal dien je de ruimte te reserveren, vraag hiernaar). Met de sleutel kun je de ruimte in.

Stichting Moskee en Islamitisch Centrum Groningen

Makkelijk te bereiken op de fiets of openbaar vervoer.

Turkse Islamitische Culturele Vereniging Groningen

Makkelijk te bereiken op de fiets of openbaar vervoer.

O jullie die geloven, zoek hulp door middel van geduld en het gebed. Waarlijk, Allah is met de geduldigen.

Surah Al-Baqara 2:153