Gebedsplaatsen

Vind jouw gebedslocatie hieronder.

UMCG

Adres: De gebedsruimte zit in het Pre University College en is het makkelijkst te vinden via de ingang van het Onderwijsgebouw aan de Antonius Deusinglaan.
Kamer: -1.03.
Route: Ga aan het eind van de hal rechtsaf, gebouw 3221 in.Trap op en meteen weer links de trap af. De gebedsruimte zit in de kelder.

UMCG (CMB)

Route vanaf het Central Medical Library (CMB). Loop de gang uit en neem de lift naar de eerste verdieping. Je loopt rechts de gang door, en daar vind je het stiltecentrum aan je rechterzijde.

Boumangebouw

Adres: Grote Rozenstraat 31 Groningen
Route: Start op Grote Rozenstraat 31.  Loop in bij het Boumangebouw, het trappetje op en vervolgens links in het gebouw het trappetje af. Ga via de deur aan je linkerzijde naar de kelder. In de kelder is de eerste deur aan je rechterzijde de arbo/rustruimte die tevens ook dient als een gebedsruimte. Er moet bij het heymansgebouw aan de balie gevraagd worden naar de sleutel, maar de  gebedsruimte is in het boumangebouw. Portier vragen om een sleutel (meestal dien je de ruimte te reserveren, vraag hiernaar). Met de sleutel kun je de ruimte in.

Hanze Hogeschool

Adres: Zernikeplein 7, 9747 AS Groningen
Kamer: E1.06
Route: Grote kantine binnenlopen, aan de rechterkant de trap naar boven nemen, aan de
rechterzijde van de hal zit de ruimte.

Stichting Moskee en Islamitisch Centrum Groningen

Makkelijk te bereiken op de fiets of openbaar vervoer.

Turkse Islamitische Culturele Vereniging Groningen

Makkelijk te bereiken op de fiets of openbaar vervoer.

“Oh jullie die geloven, zoek hulp met geduld en gebed; voorzeker, Allah is met de geduldigen.”

Surah Al-Baqara 2:153