High Tea

Samen met de zusters, zij aan zij, chai aan chai.

ŞULE ALTUNTAS

Heerlijke wafels met romige slagroom en zoete aardbeien.

Donderdag 18 april was het eindelijk zover om voor een introductie High Tea bijeen te komen. Dit was bedoeld om met zusters te delen waar Deen voor staat en wat het doel van Deen is. In de Eyup Sultan Moskee in Groningen waren de tafels opgefleurd en was er een gezellige sfeer gecreëerd. De tafels werden steeds voller met allerlei lekkernijen die zusters samen hadden voorbereid. Deze goede samenwerking getuigt ervan dat er al een warme zusterlijke band is gevormd tijdens het voorbereiden. Onmisbaar op de opgefleurde tafels waren natuurlijk de heerlijk zoete Marrokkaanse en de sterk aromatische Turkse thee. 

Nadat iedereen plaats had genomen met een kopje thee werd er informatie gegeven over Deen en de komende evenementen. Vervolgens hebben we een introductieronde gedaan met alle zusters waarbij iedereen de naam, studie en hobby’s heeft verteld. Voor deze introductieronde hadden de dames van Deen interessante en uitdagende vragen voor de zusters voorbereid zoals “wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? ” en “wat is je droom baan?”. Aan de hand van deze vragenlijst vertelde iedereen op een leuke manier een beetje over zichzelf. Dit zorgde gelijk voor een gezellige en comfortabele sfeer. 

“De tafel was zo rijkelijk bedekt dat de hoeveelheid hapjes te veel is om te noemen!”

Na al het gelach met de vragen begonnen de zusters lekker te smikkelen van de verschillende cakes, cookies, wraps, quesadillas, sandwiches en fruit. De tafel was zo rijkelijk bedekt dat de hoeveelheid hapjes te veel is om te noemen!

Intussen was iedereen met elkaar aan de praat geraakt en was de high tea duidelijk een startpunt voor nieuwe vriendschappen en een gezellige gemeenschap! Alhamdulillah een zeer zeker geslaagde middag!

Ontdek onze sociale media rechtsonderaan de pagina!

Leave a Reply

Close Menu